Politica de Retur

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere. 

 

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea de mai jos.

 

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul Fashioninspiration.ro.

 

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, sa contina eticheta, fara lovituri sau zgarieturi, miros de parfum, urme de machiaj, sa nu fie spalat, sa fie insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul. Deasemenea cad trimiteti coletul de retur este obligatoriu sa trimiteti cu optiune de Deschidere colet, pentru a putea constata integritatea si conditiile produsului.

 

In cazul in care nu veti trimite coletul in aceste conditii ne rezervam dreptul de a refuza expeditia, cu tot ce implica acest lucru.

 

Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, ne puteti transmite cererea dvs. telefonic sau prin e-mail.

 

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra.

 

In cazul in care marimea este aleasa gresit, de asemenea veti suporta cheltuielile de retur sau de schimb.

 

Taxa de transport pentru schimb este in valoare de 25 Ron, pentru schimbarea marimii sau a produsului cu altul revine in totalitate clientului, doar in cazul in care ati primit cu defect sau alt produs/marime fata de cea comandata nu se percepe taxa daca se face schimbul cu acelasi produs si marime.

 

Coletul pentru returul de bani va fi trimis numai prin CURIER indiferent de firma de curierat, IN AFARA de Posta Romana.

 

COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS LA DESTINATAR VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

 

NU veti suporta cheltuielile de returnare in cazul in care:

  • Primiti in colet alt produs/marime fata de cel comandat.
  • Ati constatat ca produsul primit are defecte de fabricatie.

 

Dupa ce vom receptiona coletul primit retur, va vom restitui valoarea produsului sau a produselor doar prin Transfer Bancar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice.

 

PENTRU RETUR / SCHIMB, VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP (0774 057 657)